Tippek a hibátlan szemvonal megrajzolásához

1759

A szemfestés a nők egyik legerősebb fegyvere a csábításban. Egy igazán igéző tekintetnek senki sem tud ellenállni. Hogy mi segíthet hozzá ehhez? Egy tökéletes, precíz, határozott szemvonal megrajzolása.

A szemhéjtust helyesen alkalmazva igazán kifejezővé teheted tekintetedet.

A következőkben adunk néhány tippet, hogy kiemeld szemed természetes szépségét és egyszerűen, tökéletes szemvonalat rajzolhass magadnak.

A szemvonal tippekért kattints a „Következő” gombra!,1. tipp a tökéletes szemvonalért: Szaggatott vonalak 

Szaggatott vonalakkal rajzold meg a szemvonalad tervét, ha úgy véled, hogy megfelelőre sikeredett a tervezet, egyszerűen csak kösd össze a vonalakat!

2. tökéletes szemvonal: Klasszikus nyilak

A klasszikus nyíl formával dúsabbnak tűnhetnek szempilláid, és rendkívül kifejező tekintetre tehetsz szert. Ehhez először rajzold meg a szemvonal körvonalát, majd finoman töltsd ki a formát.

3. tökéletes szemvonal: Tarka nyilak

Valami igazán különlegesre vágysz? Rajzold meg a cicaívet különböző színű tussal.

4. tipp a tökéletes szemvonalért: Dupla nyilak

Rajzold meg tussal a hagyományos szemvonalat, majd a szemed alá is rajzolj egy hasonlót, egy rá párhuzamosat, kissé halványabban.

5. tökéletes szemvonal: Egymást metsző vonalak

Egy fehér tussal vagy szemceruzával és egy hagyományos fekete tussal rajzolj egymást metsző szemvonalakat a fenti képhez hasonlóan. A kontrasztos és elegáns színeknek köszönhetően garantáltan egyedi és különleges kinézetet nyerhetsz így.

6. tipp a tökéletes szemvonalért: Világosabb színű szemvonal

Ha úgy látod, hogy a szemeid túl aprók, válassz világosabb, halványabb szemhéjceruzát a szemvonalad megrajzolásához. Ennek köszönhetően szemeid optikailag nagyobbnak tűnnek majd. Ugyanezen az elven, világosabb szemceruzával húzd ki az alsó szemhéjadat is.

7. tipp a tökéletes szemvonalért: Bátor színek

Próbálj ki bátran több különböző színt. Nem tévedhetsz nagyot ha szemszínedhez passzoló vagy azzal megegyező árnyalatú szemfestéket használsz. Figyelj a színátmenetre és tekinteted lehengerlő lesz!

Ha tetszett a bejegyzés oszd meg ismerőseiddel is!